En kundklubb stärker ditt varumärke

26 september 2019
william eriksson
En kundklubb stärker ditt varumärke

Vill du behålla dina kunder och få dem att bara handla just din produkt? En kundklubb kan vara den perfekta lösningen för dig. Du får dina kunder att känna sig utvalda när de tillhör klubben, och du kan till exempel ge dem speciella förmåner eller rabatter om de handlar ofta. Det är inte bara stora företag som kan starta en kundklubb. Även en mindre kundkrets kan ingå i ditt exklusiva VIP-utskick, och det är enkelt för dig att genomföra om du anlitar en firma som kan administrera din marknadsföring effektivt. Kundklubben stärker ditt varumärke och får folk att vilja handla oftare. Länktips: https://www.inspirationcompany.se/

 

Medlemsvärvning minskar dina reklamkostnader

Det viktigaste med kundklubben är att du behåller dina kunder i företaget. Även om konkurrenterna lovar guld och gröna skogar, har dina kunder en speciell förmån hos dig om de exempelvis handlar för en viss summa eller beställer visst antal gånger under ett år. För att få nya kunder kan du låta medlemmarna värva sina vänner. Är dina klubbmedlemmar nöjda kommer de förstås att berätta det för sina kompisar, och du sparar in en hel del kostnader för annonsering.

 

 

Anlita ett proffs för IT-hanteringen

Att ha bra produkter och att sälja dem brukar vara det allra viktigaste för en företagare. Allt som gäller IT-frågor kan kännas tungt att hantera, och det är synd om en bra idé inte blir förverkligad bara för att det verkar krångligt att genomföra den. Det finns företag som är specialister just på att hantera utskick, sammanställa kundregister och göra statistik över inköpen. Du kan själv vara med och utforma hur det ska se ut eller komma med egna idéer, och lämna själva genomförandet och IT-hanteringen till någon som är rutinerad och snabb. Anlita ett proffs, så kan ditt företag växa. Dina kunder kommer att förbli lojala och du höjer din omsättning rejält.

Fler nyheter