Flyttat hemifrån?

19 maj 2020
jonas olsson

Du har äntligen flyttat hemifrån och tagit ditt första alldeles egna steg ut i den “riktiga” världen – grattis! En värld av nya lärdomar väntar dig – många positiva aspekter, men också några som kanske inte känns så roliga. Bland de svåraste att vänja sig vid är kanske alla räkningar man ska betala med sin magra lön. Det kan exempelvis vara hyra, el, vatten, mat och kläder. Glädjen som kommer av självständigheten kan krympa något när man förstår att man egentligen inte har råd med att köpa det man vill. Då är det dags att börja prioritera.

 

Smarta val när det gäller kläder

Hyran är fast. Mat måste man ha. Vatten och el kan man kanske vara sparsam med, men de kostar i alla fall en bra slant. Kläder å andra sidan kanske du inte behöver köpa varje månad, men var ligger det roliga i det? Det kan ju vara så befriande att få skaffa jeans i den nyaste modellen, och vara först med att bära dem. Denna hobby kan dock bli ganska dyr, särskilt om du har fått smak för de “finare” varumärken. Det är ju viktigt att ge rätt budskap med sitt utseende, så egentligen är det en investering, tänker du kanske.

 

Märket för dig

Only kläder är varumärket som skapats för dig som vill vara snygg och trendig med en stram budget. Only passar alla stilar och smaker, eftersom den trendiga designen alltid har det där lilla extra som skiljer bäraren från mängden. Plaggen är vackert mångsidiga. Du kan hitta en vacker outfit till jobbet, och med ett halsband och lite läppstift vara redo även för en oplanerad dejt efter arbetsdagens slut. Se till att dina accessoarer ger en personlig prägel till din outfit, och kom ihåg – man behöver inte spendera miljoner på sina kläder. Det räcker med några få billiga men smakfullt designade Only plagg.

Fler nyheter