Inred hemmet med fina affischer

08 december 2020
Cecilia Olsson

Att använda affischer med varierande motiv i olika storlek är verkligen något som blivit lite av en inredningsfavorit och går att hitta i de allra flesta hem. Även fast tavlor är det mest klassiska så kan det vara minst lika snyggt att använda sig av posters. Det är dessutom ett smidigt, och i regel betydligt billigare, sätt att ta in mer liv i ett rum. Det går att variera motiv efter säsong, den tillfälliga favoritfärgen eller någon annan inredningsimpuls utan att bli ruinerad.

Enkelt och vackert

För den som vill inreda minimalistiskt men fortfarande ha vackra motiv på väggarna går det att använda sig av monokroma affischer i svarta eller vita ramar eftersom det ger ett väldigt enkelt och stilrent intryck. Är man ute efter harmoni så är det väldigt fint att välja motiv som går ton i ton med väggen. Ytterligare en variant man kan välja om man vill att de inramade affischerna ska smälta in är att matcha färgen på ramen med den övriga inredningen samtidigt som själva motiven matchas med varandra. 

Skapa en röd tråd

Vill man göra ett rum mer sammanhängande så kan man välja affischer som är i samma färgskala som inredningsdetaljerna. Har man till exempel ett rum med gula detaljer (såsom prydnadskuddar, lampor och liknande) så blir allt sammanflätat om det finns gula detaljer även i motiven. Vill man skapa lite mer rörelse så kan man välja motiv och färger som inte uppenbart matchar och istället koppla ihop dem med likadana ramar.

Beställ affischer som kan förvandla hemmet

sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html hittar du massor av fina affischer som du kan beställa direkt hem i brevlådan. Sohu-shop formger, utformar och framställer själva alla sina produkter, vilket säkerställer att de alltid levererar affischer av högsta kvalitet. Till exempel har de posters med barnmotiv, djurmotiv, textmotiv, fotokonst, fashion, skogs- och naturmotiv, växt- och blommotiv, världskartor, Banksy motiv, abstrakta motiv och det är även möjligt att beställa egendesignade affischer.

Fler nyheter