Boka transport smidigt och enkelt med DHL

14 maj 2020
admin

I tider som dessa, när vi är begränsade i vårt resande, blir vi mer beroende av en välfungerande postgång. Många företag får helt lägga om sitt arbetssätt och istället för att resa och besöka kunder får de jobba från kontoret och ha kontakt med kunder vi mail och telefon.

Det gör också att kanske mer dokument måste skickas för signering och även prototyper och varuprover, eftersom människor inte kan besöka kunder och samarbetspartners i samma utsträckning. 

Oavsett om man är ett företag som brukar skicka paket och försändelser då och då eller om man är i behov av att skicka någon enstaka gång så finns det en smart tjänst att använda sig av. Här kan man boka transport med DHL.

Genom att fylla i information om försändelsen och mottagaren får man snabbt fram de bästa alternativen. Därefter väljer man det alternativ som man tycker är bäst och bokar frakten. Att använda den här tjänsten är oerhört smart då det sparar mycket tid och även pengar då man får de bästa och billigaste alternativen. Om en anställd ska sitta och jämföra olika sidor tar det mycket tid.

Genom att boka frakten här blir det dessutom billigare mot för om man skulle boka direkt med DHL, trots att det går så snabbt och smidigt.

Anledningen är att man här inte behöver betala för någon kundservice som man annars gör och att paket.se får förmånliga priser från DHL eftersom så många paket bokas via sidan och det delar de också med sig av till sina kunder. 

 

Du kan också gå in här och boka din försändelse här om du är privatperson. Kanske har du en släkting som fyller år eller en vän som tar studenten men som du inte kan åka och besöka som tänkt och då kan det vara kul att kunna skicka en liten hälsning istället. 

Fler nyheter