Extra saftiga hamburgare finns i Östermalm

24 november 2021
Lily Hansen

editorial

Hur ser din favorithamburgare ut? Vi har alla olika uppfattningar om hur den godaste hamburgaren ska se ut och smaka. Det finns en mängd olika sorter du kan välja på om du går ut och beställer en hamburgare på en grill eller restaurang. Du kanske föredrar en kycklingburgare eller en hamburgare med fisk. Vad sägs om en saftig tryffelburgare? Nu kanske det börjar vattnas i munnen på dig och magen kurrar.

En vegetarisk hamburgare uppskattas av många och likaså en smaskig halloumiburgare. Oavsett vad du har för favorit är det alltid gott att ibland njuta av en saftig hamburgare. När du är hungrig kan du bli sugen på allt möjligt i matväg. Du som är hungrig i Östermalm har till exempel Östermalmsgrillen att besöka när hungern slår till. Där används smashteknik för att få extra saftiga och goda hamburgare. Med denna teknik bevaras saften från köttet och det innebär att smaken bevaras. 

 

image

 

Hamburgare och annat gott kan beställas från grillen

När du traskat runt på stan och blir hungrig kanske du inte vet vad du vill ha att äta. Vill du ha pizza, pasta, kebabrulle, fisk, hamburgare eller bara en enkel sallad. Kanske en korv med mos skulle sitta fint i magen. Det är inte lätt att veta vad man vill ha alla gånger och det finns mat i alla former och prisklasser att välja på.

Det finns väldigt många så kallade grillar att äta på när du väljer att äta ute. Dessa ställen heter ofta Centrumgrillen eller något annat med ordet grill. Där kan du äta saftiga hamburgare men även annat gott som kebab, korv, mos och pommes frites med mera. Det brukar vara generösa öppettider så du även kan stilla hungern sent en kväll om du önskar det. Givetvis kan du göra en egen smaskig hamburgare med favoritinnehållet om du föredrar det. 

Fler nyheter