Få en lyxig klädförvaring med måttanpassade garderober

30 november 2021
william eriksson

advertorial

Har du insett att din klädförvaring inte funkar? Byrålådor som inte går att stänga, eller garderober där kläderna bara ligger i högar istället för att hänga på sina galgar. Eller ännu värre – att kläderna ligger i en hög på golvet. Oavsett hur det har kommit att bli så är det inte särskilt kul när förvaringen inte funkar. 

Kanske har du konstaterat att något behöver ändras och att du behöver fixa en ordentlig klädförvaring. Om du planerar förvaringen väl slipper du hamna i en situation igen där du inte får plats med dina kläder. En bra och anpassad förvaring kan ordnas på olika sätt, men ett sätt är genom att använda sig av måttanpassade garderober.

 

image

 

Walk in closet eller garderober i sovrummet?

Måttanpassade garderober kan användas på olika sätt. De kan exempelvis användas i en walk in closet, eller klädkammare som det också kan kallas. Om du är i behov av mycket förvaring vill du förmodligen utnyttja dina förvaringsytor på bästa sätt. Då kan måttanpassade garderober göra att du inte låter värdefull yta vara outnyttjad i din walk in closet.

Har du ingen walk in closet kan du förstås lika gärna få en bra klädförvaring ändå. Eftersom måttanpassade garderober är just måttanpassade funkar det lika bra att placera sådana direkt i sovrummet. De kan helt enkelt anpassas efter den yta du har. 

Det viktigaste om klädförvaringen ska fungera bra är kanske att inredningen i garderoberna är rätt för dina behov. Vill du ha lådor, hyllor, korgar eller klädstänger att hänga kläderna på? Där behöver du hitta vad som funkar bäst för dig. Om du går tillbaka till vad som var problemet från början kan du kanske se vad du behöver. Om du aldrig ville hänga upp kläderna, då är det kanske inte en klädstång du ska ha utan istället hyllor eller lådor.

Fler nyheter