Fantastisk mörk choklad utan tillsatt socker

15 februari 2022
admin

editorial

I dagens samhälle då vi blir mer och mer medvetna om hur viktigt det är att äta rätt för att må bra och framförallt att undvika vissa ingredienser som inte alls är nyttiga för våra kroppar. Socker är som bekant en slags bov för många då det påverkar många människor negativt på många sätt. Därför är det extra härligt att det finns företag som Easis som satsar helt på produkter som är fria från socker men som samtidigt håller absolut toppklass smakmässigt.

Ledande inom sötsaker utan tillsatt socker. 

Easis är ett ledande företag i Europa då vi pratar om sötsaker utan tillsatt socker och deras utbud säljs i de flesta livsmedelsaffärer och många webbutiker. Produktutbudet består av allt från choklad och cookies till glass, karameller och frukostprodukter. Easis motto är att det ska vara lätt att finna välsmakande alternativ när man vill dra ner på socker- och kaloriintaget. Utbudet är av produkter är välsorterat och företaget kompromissar aldrig med smaken trots att man tagit bort sockret.

utan socker

Mörk choklad utan socker i flera varianter.

Mörk choklad är idag mycket populär då den är så pass mycket nyttigare än den ljusa mjölkchokladen. Mörk choklad utan socker finns i flera fantastiskt smakrika variationer hos Easis. Några exempel är mörk choklad utan socker med hela nötter, en annan variant har pepparmintsfyllning och det finns även en chokladbar med romfyllning. Ja utbudet bland chokladen är välsorterat och i övrigt finns mängder av sockerfria produkter att välja bland från Easis.

Bland produkterna finns allt från kakblandningar, marmelader och godis till ketchup, såser och kosttillskott och allt är naturligtvis helt fritt från socker. Istället för socker använder Easis olika sorters sötningsmedel som ersätter det söta i produkterna och man kombinerar olika sötningsmedel för att även få fram fylligheten i t.ex en choklad. Easis är som sagt ledande i Europa i sin bransch vilket garanterar högkvalitativa produkter. 

Fler nyheter