Intresserad av att göra ett bröstlyft?

25 januari 2022
william eriksson

editorial

Efter många år av barnafödande, amning och viktnedgång är brösten inte längre vad de har varit. Innan du fick barn var brösten betydligt piggare och satt högt upp på bröstkorgen. Efter att ha fött barn och ammat under flera års tid i perioder hänger de numera längre ned än vad du någonsin trodde kunde vara möjligt. 

Viktnedgång har inte heller hjälpt till. Brösten är som urmjölkade juver. Du har bestämt dig för att det är ett bröstlyft du behöver göra. För att brösten ska återfå sin forna plats och form är det ett lyft av brösten som är nödvändigt. Du bokar in en konsultation hos https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft för att få mer information kring vad ett bröstlyft innebär. 

Du får veta att vid ett bröstlyft behöver man många gånger också använda sig av implantat. Detta för att brösten efter amning och viktnedgång har förlorat en hel del av sitt innehåll. På grund av häng behöver de ett lyft, men för att de ska fyllas ut så kan de därmed även behöva implantat. 

 

bröstlyft

 

Bestäm utformning av bröstens utseende

Du får själv vara med och bestämma hur brösten ska utformas och hur stora de ska vara efter ingreppet. Med hjälp av implantaten kommer dina bröst att få en fin form. Äntligen kommer dina bröst att sitta där de ska och inte längre hänga nere vid naveln. Det är knappt så att du kan tro att det är sant. 

Du får veta att du kommer bli sövd och få stanna kvar över natten efter att bröstlyftet är gjort. Men sedan får du åka hem dagen efter med instruktioner, både muntliga såväl som skriftliga sådana. Det kommer vara svullet och ömt ett tag efter operationen, men det är normalt efter ett bröstlyft. Ett par veckor efteråt kommer en sjuksköterska även att kontrollera så att allting läker som det ska. 

Fler nyheter