LED lysrör: både för hem och arbetsplats

28 juni 2022
jonas olsson

editorial

Oavsett om det handlar om ens bostad eller ens arbetsplats krävs det många ljuskällor för att lysa upp allting. Åtminstone är det så om man inte är den typen av människa som föredrar att leva i mörkret, då behöver man kanske inga lampor alls. Men då får man nog vara förberedd på att göra sig illa ofta när solen inte är framme.

De senaste två årtiondena har LED lampor kommit att ta över marknaden allt mer. Anledningarna till att LED har blivit så populärt är många. Dels är LED lampor energisnåla och använder upp till 90 % mindre energi än andra alternativ för att kunna uppnå samma ljusstyrka. Vidare har LED lampor en mycket lång livslängd och kan klara av tiotusentals timmars bruk, samt använder inte farliga ämnen som kvicksilver. Slutligen blir de inte varma som andra typer av ljuskällor utan förblir relativt svala, vilket minskar risken för brandolyckor.

 

LED lysrör är perfekt för arbetsbelysning

Du har säkert märkt att det är mycket vanligt att lysrör används som just arbetsbelysning. Det kan vara hemma i ditt eget kök under ugn, arbetsytor och diskho, eller på din arbetsplats. Anledningen till att det är så vanligt är att lysrör skapar ett ordentligt ljus med bra spridning. Då kan man se vad man håller på med och inte bli av med några fingrar när man hackar lök med mera. Dessa egenskaper i kombination med LED lampors energieffektivitet och miljövänlighet gör LED lysrör till det perfekta valet när man är på jakt efter ny arbetsbelysning.

 

LED lysrör

 

Hitta rätt LED lysrör för dig

Precis som alla andra sorters ljuskällor finns LED lysrör i en mängd olika storlekar och utföranden med varierande socklar med mera. Med internet är det enkelt att hitta precis rätt modell utan att behöva springa runt i en massa affärer och leta. Bland annat kan du kolla in https://ledmegastore.se/19113-led-lysror där du förutom LED lysrör hittar många andra sorters LED lampor.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Fler nyheter