Överallt finns kärlek

25 november 2019
Lily Hansen
Överallt finns kärlek

Kärlek är något vi alla behöver och vad hade vi gjort utan det? Tänk så många filmer som inte hade blivit gjorda. Så många sånger som inte hade blivit sjungna. Och så många böcker som inte hade blivit skrivna. Hela vår tillvaro genomsyras av kärlek och hänvisningar till kärlek. En sten på stranden som ser ut som ett hjärta. Blomspråket där färg och antal kan betyda att man älskar någon eller att man friar. Och hur kärlek än tar sig ut eller kommer bli så startar den alltid på samma sätt: med dating.

 

 

Var finns kärlek

 

Historierna om hur par träffas är lika oändliga som det finns par. Några träffas genom vänner eller på jobbet. Några träffas i affären eller löparbanan. Det finns till och med de som träffats genom att de krockat med sina bilar eller snubblat på varandra på ett kafé. Och alla sätt är bra bara de leder till dating och mer. Men för de som inte springer på kärleken på det vanliga viset så finns det idag många sätt att hjälpa dating på traven.

 

Online dating

 

Nu kan man hitta kärleken var man än är genom att gå in på en sida som har dating på internet. I lugn och ro ensam eller med någon vän, kan man välja en site som har dating genom Datingpilot, som har alla de stora datingsiterna listade. Sedan är det bara att lägga upp ett foto och en presentationstext som lockar. Efter det kan man gå igång med att söka efter någon som man vill veta mer om och kanske till och med gå igång med dating. Och var inte orolig för att gå utanför boxen när det gäller möjliga partners. Det är svårt att ge ett tydligt intryck via text och bild så var gärna generös med din dating så kommer den rätte snart dyka upp.

Fler nyheter