kontorsstädning

Städa ditt rum – och ditt hem

Städa ditt rum – och ditt hem

Det är ett under vad lite organisation kan göra för välmåendet. Testa själv!
Känner du dig lite tungsint och seg: Gå emot dessa känslor genom att börja röja runt lite därhemma. Du har säkert en massa saker som du aldrig använder mer och vet att du borde göra dig av med. Så sätt fart med det i detta nu!

Det behöver inte bli ett särskilt stort projekt.

Börja med saker som du vet är rent skräp. Grejer som är slitna, trasiga eller på något annat sätt helt uttjänta. På så sätt behöver du inte ta ställning till vad du ska göra med dem. Samla ihop allt i en kasse eller en kartong (eller flera) och åk ut till soptippen med dessa.
Du kommer garanterat att känna dig lite lättare inombords, och i lägenheten, efteråt.

När du nu har gjort detta första steg kommer du att märka att du har medvind inför nästa gång du rensar ut därhemma. Nu kanske valet står mellan saker som ska slängas, förvaras eller säljas. Det kan ta lite tid att sortera in saker i dessa kategorier – men du kommer att klara det!

Nästa steg är förstås att storstäda ditt hem. Det är liksom grädden på moset efter att du har frigjort yta hemma hos dig. 

Bort med gammalt damm som har legat och lagrats under en lång tid och se till att få ett rejält korsdrag som blåser rent därhemma. 

Vill du ha lite hjälp på traven så kan du hyra in städning från Stockholms Allstäd. Kanske har du redan stött på dem på jobbet eftersom de även erbjuder kontorsstädning i Stockholm. 

Nu när du vet att du grejar detta med att rensa och städa så är det bara att hålla igång den goda vanan. Du kommer att märka att du faktiskt får mer tid och energi över till annat.