Till Bromma går det att vända sig för att få hjälp med sina vitvaror eller för att köpa nya

08 mars 2022
Cecilia Olsson

editorial

Högkvalitativa vitvaror är något som verkligen kan underlätta och även förgylla vardagen. Det finns till exempel vissa hushållsmaskiner som kan startas och styras från en annan plats tack vare en speciell app. Det dyker dessutom ständigt upp nya finesser på de olika maskinerna som gör att de kan sköta sin uppgift med extra bra resultat och på ett smidigare sätt. Vare sig man är i behov av en tvättmaskin, spis, kyl eller någon annan vitvara så kan det därför vara bra att tänka igenom vilka funktioner som känns viktiga att ha i vardagen. 

Ibland kan det behövas service eller reparationer 

Det är inte heller en dum idé att serva sina hushållsmaskiner med jämna mellanrum för att de ska hålla så länge som möjligt. Till exempel så kan en tvättmaskin få stå ut med väldigt mycket påfrestning i form av kvarglömda saker i byxfickorna samt annat som kan följa med tvätten in i maskinen.

vitvaror bromma

Det är såklart viktigt att kolla igenom fickorna och borsta av grusiga plagg innan de skickas in i tvättmaskinen och även behandla övriga vitvaror i hemmet efter de rekommendationer som finns. Det är dock så att man kan behöva räkna med reparation eller byte av hushållsmaskinerna efter en viss tid eftersom många av dem används dagligen. 

Service, reparationer och försäljning av vitvaror Bromma 

Den som är ute efter nya eller begagnade vitvaror kan vända sig till Hushållsakuten i Bromma. De jobbar med välkända märken som Asko, Cylinda, Miele, Electrolux, Electro Helios, Husqvarna, Bosch och Siemens. Förutom vitvaror av hög kvalitet så erbjuder Hushållsakuten även service och reparationer, vilket gör att det kan vara klokt att även vända sig till dem för att få hjälp med vitvaror som redan finns i hemmet. Hushållsakuten är tillgängliga alla dagar i veckan från morgon till kväll och arbetar i Stockholm med omnejd.

Fler nyheter