Trapetsskivor

Trapetsskivor ger en smidig taklösning till din bod

Att ha en liten bod på sin tomt är ofta väldigt användbart. Det går att ha alla redskap som behövs till trädgårdsarbetet, en mini verkstad där det går att meka på sådant som annars kan smutsa ned inomhus, en hobbybod för den som vill arbeta ostört, ett skydd för veden till den öppna spisen, en plats där barnen kan ha sitt egna tillhåll eller helt enkelt ett extra förråd för sådant som inte har en plats inne i huset.

Välj trapetsskivor till taket

Möjligheterna är många och det är sällan en bod står oanvänd, det är dessutom inte speciellt svårt att bygga en själv. Det går att göra med exempelvis plåt, trä och/eller plywood, till taket finns det också olika alternativ men ett som är väldigt enkelt att arbeta med samt ger ett bra skydd är trapetsskivor. En av de stora fördelarna med att använda trapetsskivor är att de är mycket lätta att montera med vanliga handverktyg och det krävs inte mycket tillbehör för att sätta ihop taket.

Tåliga trapetsskivor som klarar det svenska klimatet

Hos e-plast.se hittar du trapetsskivorna SUNLUX 2000PC, de tillverkas av högkvalitativt polykarbonat som gör dem ytterst slagtåliga och brottsäkra. SUNLUX skivorna är därför helt perfekta för det tidvis hårda svenska klimatet och kan ge ett bra skydd mot väder och vind. Taket monteras med bottenskruv och det är enkelt att skära till skivorna själv med en fintandad såg.

Beställ enkelt skivor och tillbehör på en och samma plats

Hos e-plast.se hittar du enkelt de få tillbehörsdelarna som behövs till taket samt monteringsanvisning. Med trapetstak får du ett tak som är lätt att hantera och montera samt att det dessutom kostar väldigt lite jämfört med andra alternativ. Du får även 15 års garanti på både brott och ljusgenomsläpp på SUNLUX 2000PC trapetsskivor som du hittar i färgerna klar och opal. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *