Trevligaste tandläkaren i Sollentuna

21 april 2021
patrick pettersson

Hur blir man den trevligaste tandläkaren i Sollentuna? Troligen är det mycket svårare än man tror att få det epitetet. För om du har minsta lilla tandläkarskräck eller har råkat ut för tandvärk, så ska det nog väldigt mycket till för att du ens ska reagera på hur tandläkaren beter sig överhuvudtaget.

Med andra ord så behöver du bli en riktigt duktig tandläkare som först och främst ser till att smärtlindra och att skapa en rofylld och trevlig miljö för dina patienter. Är du tandläkare och vill se hur det kan se ut så kan du gå in och titta på exempelvis tandläkaresollentuna.se för tips. För har du inte lyckats med konststycket att få höra från dina patienter att du är trevlig så kan det vara mer än din sociala kompetens som spelar in.

 

Den som har tid

Ibland kan det vara så enkelt som att det är den tandläkaren som har tid för ett besök som direkt får ett pluspoäng från en patient. Men det kan även vara att du har en ren och fräsch klinik där även du och din personal har rena och snygga kläder. Lägg till ett par gröna växter, lite soft musik och några trevliga tidningar.

Bjuder du på bubbelvatten eller kaffe också? Då stiger du ännu högre på skalan. Se också gärna till att ljudisolera så att inte borren hörs ut till väntrummet. Den extra poängen är det många som missar.  

 

Hjälpa varandra att lyckas

Om du som tandläkare vill bli känd som duktig, omtänksam och trevlig så är det viktigt att du även ser till att skapa samarbeten med andra specialiteter. Hittar du en duktig tandhygienist, någon som tar emot akuta fall och andra specialister inom tandvården, så är du inte långt ifrån högsta poäng och titeln som du suktar efter. För patienternas mående är viktigast. 

Fler nyheter