Varmt om händerna

02 november 2019
jonas olsson
Varmt om händerna

Vinter står för dörren och på vissa platser i vårt land har det redan blivit väldigt kallt och snön har kommit för att stanna ett par månader framöver. Men det är nog mer i de norra delarna av Sverige som det är så, i de södra delarna har nog inte snön lagt sig som ett täcke ännu. Men kallt är det i de allra flesta kommuner nu och vad behöver man då? Jo, självklart ett par varma handskar att ha på sig när man ska gå ut. Man behöver vara varm om sina händer och sina fötter när det blir kallt, det är väl nästan det värsta som finns att vara kall om händerna, håller ni inte med om det?

 

 

Snygg och varm

 

När man var liten, speciellt då i mellanstadiet och högstadiet, då var det ju så sjukt pinsamt att mamma tvingade på en vantar och mössa varje vintermorgon, visst var det väl så även för er? Det var liksom inte coolt att vara varm eller vad det nu berodde på att man inte ville klä på sig på morgonen även fast det var minusgrader och skitkallt ute. Men det går ju faktiskt att vara både varm OCH snygg, eller hur? Det finns ju så himla mycket snygga accessoarer nu för tiden både när det kommer till olika vantar, halsdukar och mössor. 

 

Ull, läder eller fleece

 

Vad man gillar för sorts vantar är ju egentligen helt och hållet upp till var och en att välja. Det finns så många olika varianter på vantar i olika material. Oavsett om du gillar ullvantar eller fleecevantar så värmer de gott när kylan tränger in i alla fall. En del tycker bättre om att ha läderhandskar, de gillar dessa bäst helt enkelt och tycker att de både värmer bra och är snygga rent stil och modemässigt. 

Fler nyheter