Låt fruktbudet fylla på energin på arbetsplatsen

08 februari 2021
Cecilia Olsson

Att erbjuda sina anställda frukt under arbetsdagarna är ett bra sätt att ge dem lite extra motivation, speciellt under eftermiddagarna då blodsockernivån kan kännas låg och man behöver lite energipåfyllning. Frukt på kontoret eller i fikarummet kan också vara en fräsch färgklick i rummet som är både dekorativ och välsmakande. Att använda sig av en tjänst där företaget får fräscha fruktleveranser varje vecka är därmed en mycket god idé.

Tänk på hälsan och miljön

Att dessutom välja ekologiskt och anlita ett företag som generellt sett har ett bra miljötänk är klokt eftersom det är nyttigt för både kropp och miljö. I en ekologisk produktion får inte kemiska bekämpningsmedel, genmodifierade organismer eller konstgödsel användas. Det ställs dessutom krav på lagring, produktion och så vidare. För att få tillåtelse att packa ekologiskt livsmedel måste man ha certifikat samt genomgå en årlig kontroll.

Högkvalitativa fruktleveranser i Stockholm

Ett företag som uppfyller dessa krav är Fruktleveransen AB. De levererar fruktkorgar till företag och organisationer i Stockholms län. De har olika fruktkorgar som man kan välja mellan och det går även att välja vilka dagar samt hur ofta fruktbudet ska leverera till företaget.

Beräkna hur mycket frukt som ska beställas

Är man osäker på hur mycket frukt som behövs kan man använda sig av fruktberäknaren som finns på Fruktleveransens hemsida. Där fyller man i antal personer och sedan får man ett förslag som är beräknat på att alla ska få en frukt om dagen, fem dagar i veckan.

Passa på att få flera saker levererade

Det går också att komplettera fruktleveransen med olika tillval som exempelvis mjölk, kaffe, nötter, läsk, godis, extra bananer och så vidare. Fruktleveransen har sitt lager tillsammans med en grossist som levererar till restauranger vilket gör att de även kan leverera färska grönsaker, pålägg, smör, yoghurt, knäckebröd och mycket annat som kan behövas i fikarummet. 

Fler nyheter