Kartongförslutare underlättar processen

18 juni 2022
william eriksson

editorial

I och med näthandelns kraftiga ökning skickas allt fler varor via post och olika transportmedel. Givetvis behöver varorna vara förpackade i något stadigt, så att de inte skadas. Därför använder många kartonger. De är billiga att producera, stadiga att transportera varor i och återvinns lätt.

Idag transporteras allt från matvaror och medicin till kläder och datordelar i kartonger, världen över. Att varorna kommer fram oskadda och i bra skick är givetvis av högsta prioritet. För att åstadkomma detta behöver kartongerna vara täta och väl förslutna. 

 

Kostnadseffektivt med kartongförslutare

Att försluta kartonger för hand kräver noggrann och korrekt utbildad personal, vilket kan vara mycket kostsamt. Det ökar även riskerna för att något ska gå fel, eftersom människor ju inte är ofelbara. Det kräver också material och olika hjälpmedel för personalen, som exempelvis sittytor, gummimattor att stå på och arbetskläder. Givetvis tillkommer även lönekostnader. 

Att automatisera processen och investera i en kartongförslutare drar ner på kostnaderna och ökar effektiviteten. En maskin kan arbeta dygnet runt och behöver varken lunchrast eller julledigt och har inga sjuka barn, vilket effektiviserar produktionen och höjer produktionshastigheten, vilket i sin tur ökar omsättningen och förbättrar ekonomin för företaget. 

 

kartongförslutare

 

Kartongförslutare för varje behov

Kartongförslutare finns i många olika utföranden och kan därför anpassas till många olika sorters produktion. Detta gör att varje företag kan få en skräddarsydd lösning efter behov.  Titta in på https://www.lundgrenmachinery.se/sv/F%C3%B6rslutare för att få en detaljerad beskrivning. 

Kartongförslutare kan även beställas med många olika applikationer som passar på samma bas. De kan bland annat lägga på lock, vika kanter och limma. Maskinerna är kompakta och tar endast upp en liten golvyta och ansluts smidigt med vanlig stickkontakt. De är tillverkade i rostfritt stål för lång hållbarhet och för att behöva minimalt med underhåll. Skulle det ändå bli något fel eller någon skada på maskinen erbjuder många företag snabb reparation.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Fler nyheter