Skicka blommogram till begravningen i Stockholm

26 april 2021
Lily Hansen

Du har inte möjlighet att själv vara på plats men vill ändå visa din respekt för den som inte längre finns. Och för de andra som kommer att närvara på begravningen i Stockholm. Ingen fara, du kan snabbt och enkelt skicka blommogram i Stockholm genom att gå in på exempelvis http://www.lindhagensblommor.se/. Det är ett sätt att skicka blommor på som har blivit mer och mer populärt under de senare åren.

Ett blommogram innebär att du via internet kan välja precis de blommor, buketter, krukväxter, kransar eller annat som du vill skicka. Du kan även välja ett kort och skriva det du vill ska stå på kortet. Kanske vill du ha något till, som ett gosedjur, eller annat som kan passa ifall det istället är en födelsedag, bröllop eller liknande som ska firas. När du skrivit adress och telefonnummer till mottagaren så betalar du och det är klart.

Viktigt att mottagaren är hemma

Vid ett blommogram eller blombud får du alltid lämna telefonnumret till den som ska ta emot blommorna, eftersom de inte kan lämnas i brevlådan eller hängas på dörren. Men som mottagare får du bara veta att du kommer att få ett blombud, så det kan vara mycket spännande väntan ifall du fyllt år, eller inte ens vet varför du får blommor. Vid en begravning är det därför viktigt att du väljer någon som är i kyrkan och kan ta emot kransen.

När dina blommor ankommer till mottagaren kommer de att se ut precis som du har sett på bilderna eller så som du har önskat. Det gör att det inte är någon skillnad emot ifall du hade varit i butiken och hämtat dem själv. Så även om du kommer att delta på begravningen kan du ändå välja att få kransen eller buketten skickad direkt till kyrkans vård.  

Fler nyheter