Skicka en romantisk blombukett till Järfälla med tydlig avsändare

18 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Om du ännu inte gett din nya partner en blombukett är det hög tid. Särskilt om vederbörande menar att han eller hon inte bryr sig om sådant där trams som blommor. Det brukar nämligen inte vara särskilt sant. En blombukett skulle mycket väl kunna påstås ALLTID vara uppskattad.

Kanske uppskattas den allra mest när det egentligen inte finns något att fira. Att beställa ett bud med blommor i Järfälla på en helt vanlig grå torsdag kan vara det som tar din relation från vardagslunk till högromantik. Även om regnet faller hårt över Stockholms norra förorter. Ta en titt på blomsterutbudet på https://www.blommorjarfalla.se/ och fundera på vilka blommor som skulle passa din partner bäst.

Romantiska rosor eller prilliga pioner?

Det klassiska valet är naturligtvis mörkröda rosor med superlånga stjälkar. Glöm inte att se till att alla taggar är borttagna. En bra florist gör det naturligtvis på rutin, men det kan vara bra att dubbelkolla. Vassa taggar kan lätt förta det romantiska budskapet. 

I dag är även pioner högt uppe på önskelistan hos många människor. Det är inte helt ovanligt att även de som påstår att de inte gillar blommor, faktiskt får dåndimpen av en tjockt maffig pionbukett. Variera med lite grönt i också, så du inte ruinerar dig på kuppen. Pioner är ganska exklusiva, men värda pengarna om du har råd.

 

blommor

 

Glöm inte kortet för att undvika missförstånd

Du som inte brukar skicka blombuketter till din käresta gör klokt i att vara tydlig med avsändaren. Beställ ett kort till buketten, där du skriver ut ditt fulla namn. Låt det inte råda några tveksamheter kring vem som skickat buketten. 

Kanske blir din partner så förvånad att han eller hon blir paranoid, och tror att det är den lite väl flirtige medarbetaren på jobbet som gått över gränsen. Sådant kan bara skapa problem. Det är lika bra att du lägger hälsningskortet på bordet.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Fler nyheter