UPS — ett fraktföretag att lita på

27 augusti 2020
Cecilia Olsson

Dagligen skickas det ofantliga mängder med paket världen över och hos alla olika ”paketskickare” finns det också olika behov. Det allra vanligaste är att man har krav på att det ska vara billigt eller att det ska levereras så snabbt som möjligt. Det kan även finnas mer specifika önskemål för leveranser, speciellt inom stora företag som skickar från flera avdelningar eller är beroende av internationella försändelser. Ett fraktföretag som har anammat de olika behov som finns både hos företag och privatpersoner är UPS.

UPS är ett amerikanskt fraktföretag som levererar till över 220 olika länder/territorier världen över. De vill att det ska vara enkelt och smidigt att skicka paket och det kan vara just det som gjort UPS till världsledande inom sitt område. Hos UPS Sverige erbjuds smidiga lösningar framförallt för företag som skickar paket regelbundet, men även för privatpersoner och företag som endast skickar enstaka försändelser.

Exempel på vad UPS Sverige har att erbjuda är UPS Internet ShippingUPS CampusShip och UPS Worldship. UPS Internet Shipping är ett alternativ som passar bra för den som vill sköta det mesta online och inte skickar så ofta eller som skickar mindre volymer. UPS CampusShip är en mycket bra tjänst för företag som har många olika avdelningar vilka det skickas paket ifrån.

Tjänsten gör att man kan centralisera sändningsprocessen genom att få koll på vilka försändelser som varje avdelning skickar. Det gör det lätt att få en bra översikt över bland annat kostnader och sändningsfrekvens. UPS Worldship är en perfekt lösning för företag som vill skicka internationella försändelser. Tjänsten gör att man bland annat kan skriva ut etiketter, ladda upp tulldokument, söka efter försändelser och ta fram regelbundna rapporter om sändningarna. 

Hos Paket.se kan man jämföra och få det bästa priset på sitt UPS paket genom att endast fylla i information om försändelsen, enkelt och bra.

Fler nyheter